Personalizirana bojanka Abecedonija

Dolazi odmah na tvoj e-mail

Personalizirana bojanka Abecedonija je print i download sadržaj inspiriran našom personaliziranom knjigom Kako ću spasiti abecedu? za bildanje samopouzdanja. Personalizirana je imenom tvog djeteta, a na 18 stranica možeš pronaći likove i slova iz knjige, koja jedva čekaju bojanje, ali i dvije grafomotoričke vježbe.

2.99 €

Više o personaliziranoj bojanci

Personalizirana bojanka Abecedonija je print i download sadržaj inspiriran našom personaliziranom knjigom Kako ću spasiti abecedu? za bildanje samopouzdanja. Dolazi odmah na tvoj e-mail, personalizirana je imenom tvog djeteta, a na 18 stranica možeš pronaći likove i slova iz knjige koja jedva čekaju bojanje, ali i dvije grafomotoričke vježbe:

-Ilustracija naslovnice personalizirane knjige “Kako ću spasiti abecedu?, koja se nalazi na prvoj stranici bojanke, sastavljena je od točkica koje treba povezati, a na njoj se skriva i ime baš tvog djeteta.

-Na zadnjoj stranici bojanke nalazi se ime djeteta ispisano točkicama koje je potrebno povezati, ali i prazne crte za vježbanje pisanja slova svog imena.

Kako je bojanka personalizirana?

Bojanka Abecedonija personalizirana je imenom tvog djeteta. Ono se nalazi na samoj naslovnici i još nekoliko mjesta unutar bojanke. Na dva mjesta ime djeteta ispisano je točkicama koje je potrebno spojiti kako bi rezultat bilo čitko ime djeteta. Također, na zadnjoj stranici bojanke nalazi se prostor za vježbanje pisanja slova svoga imena.

Što kad mi bojanka stigne na mail?

Nakon što ti bojanka stigne na e-mail, možeš je isprintati i pokloniti svom mališanu. Zabava tek počinje!

Koji su načini plaćanja na raspolaganju?

Plaćanje je moguće izvršiti jednom od sljedećih opcija plaćanja:

 1. Kartice (debitne ili kreditne)
  Tvoje podatke čuva sustav Adyen.
 2. KeksPay
  Tvoje podatke čuva ErsteCard
 3. PayPal
  Tvoje podatke čuva PayPal sustav.
 4. Google Pay/Apple Pay
  Tvoje podatke čuva sustav Adyen.

Sva se plaćanja vrše u eurima.